Barnakuten

 
För några veckor sen fick vi hem en ny kallelse till BVC för att läkaren inte var nöjd med Allans huvudomfång. Så i måndags var Allan och Jonas där igen och läkaren valde då att skicka en remiss till barnkliniken för att se om det behövdes kollas upp mer.
 
Idag ringde de mig från barnakuten och bad oss komma in redan idag för att få kolla på Allan. Så idag har vi tillbringat fyra timmar på barnakuten. Eller jag och Allan har varit på barnakuten. Jonas fick sitta utanför entrén och vänta iom Corona och endast en förälder fick följa med in....
 
Läkaren på barnakuten vill i alla fall gå vidare och undersöka Allans huvud för hon tyckte att det var för litet och en del onormaliteter i det. Allan har t.ex. en liten knöl vid tinningen som de vill kolla upp. Läkaren ska prata med sina kollegor och sen höra av sig till oss hur det ska gå vidare. Hon trodde att det troligtvis kommer bli sövning och röntgen av huvudet, och i så fall blir vi inlagda.
Usch, det gör så ont i hjärtat när man inte vet om Allan mår bra eller inte. Men nu kan vi inte göra mer än att vänta.
Allan skötte sig exemplariskt i alla fall och vi försökte fördriva väntetiden så gott vi kunde trots att det var mitt i egentliga lunch och sovning.
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

familjentjarnliden.blogg.se

En blogg för dig som är nyfiken på att följa familjen Tjärnlidens vardag.

RSS 2.0