Förskolan regnbågen

Igår var jag och Allan och hälsade på Regnbågen som han ska börja på i januari. Han kommer gå på avdelningen droppen som är för barn mellan 1-3 år. Men just nu hade de bara 1 och 2 åringar där. De kommer vara en barngrupp på max 15 barn och 3 pedagoger.
Vi träffade två pedagoger igår som var supertrevliga. De kändes väldigt erfarna och klickade bra tillsammans vilket jag tycker är jätteviktigt. Allan sökte även kontakt med dem direkt och det känns ju jättebra.
Medan jag satt och pratade med en av pedagogerna kröp Allan iväg till ett annat rum där det var sång- och fruktstund. När jag sedan kikar in i rummet så står Allan mitt i sångringen och äter banan, haha!

Inskolningen börjar den 8/1 och det är Jonas som kommer skola in. Sen kommer inskolningen bara vara under ca 3 dagar. Pedagogerna trodde inte det behövdes mer. Men Jonas kommer ju såklart vara lite standby (fast på jobbet) flera dagar. Sen har vi bestämt att Allan kommer vara på förskolan måndag-onsdag och Jonas är föräldraledig torsdag-fredag. Detta känns jättebra :)

familjentjarnliden.blogg.se

En blogg för dig som är nyfiken på att följa familjen Tjärnlidens vardag.

RSS 2.0