Lite uppdatering

Hej!
Vardagen rullar på här hemma och jag glömmer faktiskt bort bloggen emellanåt. Vill egentligen gärna skriva oftare, så ska försöka komma ihåg det bättre.
 
Idag var vi på bvc för en extrakontroll gällande Allans huvudomfång. Det har växt, men inte jättemycket. Men enligt bvc behöver vi inte oroa oss, han är nog bara en kille som kommer ha litet huvud. Hans utveckling går ju framåt i rasande fart, så därför kan de inte se att något skulle vara fel med huvudet.
När vi ändå var på bvc så passade vi på att väga och mäta också. Han har gått upp ca 300 g sedan ettårskontrollen och blivit hela 2,5 cm längre :)
 
I övrigt så märker man att hans utveckling ligger i språket och det kommunikativa för tillfället. Han kan en massa ord och har även börjat lägga ihop två ord ibland. T.ex: där lampa, mamma titta, titta katt osv. Det är verkligen jätteroligt att höra hans diskussioner och mumlande när han går runt och pratar med sig själv eller försöker göra sig förstådd inför oss <3 Detta är nog den roligaste utvecklingen hittills..
 
Lägger in lite bilder som jag tagit senaste tiden.
 
 

familjentjarnliden.blogg.se

En blogg för dig som är nyfiken på att följa familjen Tjärnlidens vardag.

RSS 2.0